Veel gestelde vragen

Top 10 Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de top 10 meest voorkomende vragen en overige informatie betreft transport, houdbaarheid enz. Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht via onze contactpagina.

1. Past een ballonpilaar of ballonnenboog in mijn auto?

Uiteraard hangt dit af van wat voor auto u rijdt. Op onze transport pagina leggen wij precies uit waar u rekening mee kunt houden.

2. Waarom is laten bezorgen zo duur?

De kosten voor ons wagenpark, benzine en personeelskosten liggen er hoog. Daarom is zelf ophalen veel voordeliger!

3. Hoelang gaan helium ballonnen gemiddeld mee?

Na gewoon gebruik (dus niet in harde regen of wind) zullen de ballonnen gaan hangen na ongeveer 10 uur.

4. Hebben jullie nog meer kleuren ballonnen?

Jazeker! Echter hebben wij nog niet ons volledig aanbod online staan. Elke week voegen wij nieuwe producten toe net als nieuwe ballon kleuren. Zit uw kleurkeuze er nog niet bij? Mail ons dan, want ALLE kleuren zijn mogelijk in overleg!

5. Maken jullie ook decoratie op maat?

Heeft u speciale wensen? Of heeft u decoratie gezien op internet en kunt u deze nergens vinden? Stuur ons de afbeeldingen en wij maken een passende offerte.

6. Kunnen ballonnen tegen wind en regen?

Al onze ballonnen zijn voorzien van een beschermlaag. Echter vindt deze laag regen en wind niet prettig. In sommige gevallen sprayen wij onze ballonnen extra in. Wij kunnen helaas niet garanderen dat de ballonnen vroegtijdig leeg lopen.

7. Wat zijn de afmetingen van een ballonnenboog?

Via onze productpagina’s vindt u de afmetingen van onze ballondecoraties. Voor een ballonnenboog geldt in de basis: 2 meter breed, 3 meter hoog en 45cm diep (uitgaande van een enkele deur)

8. Verzorgen jullie ook bruiloftdecoratie?

Jazeker! Alleen niet in de breedste zin van het woord. Een groot deel van onze bruiloft ballondecoratie staat nog niet op onze website. Hier wordt hard aan gewerkt. Wordt vervolgd!

9. Mag ik zomaar helium ballonnen oplaten?

Nee! Er gelden per gemeente verschillende afspraken. Let wel het gaat hierbij om grote aantalen. Gaat het om een paar enkele ballonnen is het vaak niet zo erg. Maar bent u woonachtig in de buurt van een vliegveld en organiseert u een ballonnenwedstrijd dan wordt er vaak verzocht dit af te stemmen met het vliegveld. Dit voor de veiligheid van de reizigers.

10. Zijn jullie ballonnen schadelijk voor het mileu?

Nee, onze ballondecoraties zijn niet schadelijk voor het milieu. Alle materialen behalve de frames zijn biologisch afbreekbaar! Dit geldt ook voor de ballontouwtjes en wedstrijdkaartjes.

Overige informatie

Hieronder vindt u een beschrijving van de volgende punten: Houdbaarheid, reparaties, constructies, retourneren, wegwerpen, transport en milieu. Heeft u na het lezen van deze punten nog steeds vragen? U kunt ons altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord. Klik hier voor onze contactpagina.