Ballonnenboog Pijlvorm

(1 klantbeoordeling)

69,95 excl. BTW

Maak jouw verjaardag, feest, bruiloft of evenement geheel compleet met een mooie ballonnenboog! Wij leveren ballonnenbogen in alle denkbare maten kleuren en stijlen. Onze bezorger plaatst de ballonnenboog op de door jou gekozen plek. Kies hieronder de gewenste kleuren, een datum en tijd en wij verzorgen de rest!

Beschrijving

Maak jouw verjaardag, feest, bruiloft of evenement geheel compleet met een mooie ballonnenboog pijlvorm! Wij leveren ballonnenbogen in alle denkbare maten kleuren en stijlen. Onze bezorger plaatst de ballonnenboog op de door jou gekozen plek. Kies hieronder de gewenste kleuren, een datum en tijd en wij verzorgen de rest!

Ballonnenboog Pijlvorm houdbaarheid

Het weer, warmte, voorbijlopend publiek, sigarettenrook e.d. hebben invloed op de houdbaarheid van ballondecoraties. Buiten geplaatste ballondecoraties hebben een kortere levensduur dan binnen geplaatste decoraties.  Ballondecoraties welke binnen staan en niet worden beïnvloed door warmte e.d. blijven ongeveer 5 dagen toonbaar. Deze ballondecoraties worden vaak gecombineerd met een rode loper of afzetpaaltjes. Neem eens een kijkje bij onze extra’s.

1 beoordeling voor Ballonnenboog Pijlvorm

  1. Beheerder

    Goedkoop en mooi!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.